Promenad till annexet blir det i eftermiddag !

 
 Joodå !    I eftermidddag har vi månadsmöte i annexet strax bortanför denna byggnad ! Och månadsmötet gäller min pensionärsförening ! Spf .Och enligt 10 dygnsprognos för Simrishamn så väntar nu en del soligt väder ! Och då fås det ju mer vårkänslor än när det blåser kyligt och t.ex. regnar o är rått !
 Mars jaa, och det här med högst uppmätta temperaturer i Sverige, sen när frågar jag mig alltid som t.ex. vet hur varmt det var på vikinga-eller medeltiden enligt nutida  vetenskapliga undersökningar !
           Följande temperatur mättes upp i Oskarshamn Sandbäckshult den 30/3 1968 ! + 22,2  C ! Nu har vi det som riktmärke den här månden ! 
 
Och nu inledes de sista längdskidtävlingarna väster ut i Canada Tour i Canmore ! Där verkar det vara mildare väder ! O här kommer nu Världscupen avgöras ! Och det verkar som tävlingarna håller på även till kommande helg ! Det blir Stina Nilsson i sprint som vi vet har en plats på pallen när tävlingarna är slut ! Och ingen annan !
          Intenationella kvinnodagen idag ! Visst det här med lika rättigheter som de utskällda männen ! Kan bara konstatera utan en far hade man icke levt , oavsett ! Och sen funderas på det här med fanatism när man drar alla över en kam !
 
              Jaa, kvinnodagen ! Vem tänker då inte på sin mor o barnens mor o andra kvinnor i ens liv !
 
    Som sagt var ! Oavsett det ena eller andra behövs det en man för att bl.a. feminism skall uppstå ! Och " elaka gossar " :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0