Dagens foto o gårdagens ! Att visa innan motionen !

 
      Jaa, det här fotot har retweetats idag från S.M.H. Amsterdam/ Havenlust med texten : Good morning everyone , open your yeas and say hallo to a new day ! Jaa, det gör jag varje morgon oavsett vädret !
        Vädret ! Temperaturen sjunker nu i Punta Arenas i södra Chile, + 4 C och på Mc Murdo stn i Antarktis är det -24 C.Och tyvärr verkar prognosen till helgen ändrat sig i Sverige. Kyligare väder o regn är det ändrat till, tyvärr ! Ganska påfallande temperaturfall ! ?
 
Jaa, igår blev det bara en cykelfärd av kortare slag ! Och så här  fullt är det på campingen i Simrishamn med husbilar o husvagnar ! Hur skall det bli till sommaren ? Det löser sig säkert ! Gått om gräsmattor !
 
Jaa, och så småningom vändes näsan mot hamnen igen ! Och från en liten bro togs detta foto mot söder , hamnen ! Inte dumt foto av Tommarpsån som ganska snart rinner ut i havet !
 
Och detta foto togs mot det andra hållet från bron ! Jaa, inte dumt det heller !
 
Detta foto skulle man ju börjat med ! Här parkera jag cykeln och tog detta foto o återvände mot stan ! O nu är jag med mitt minne i hamnen o satte mig där o åt en glass o pratade med en man född i Chile som kom till Sverige för 26 år sen.Och varför han fick lämna sitt land ! Det vet jag .Vi pratade länge och han hade bott på olika platser i vårt land. Jaa, han tyckte t.ex. ochså mycket om Grekisk musik .Men sydamerikansk folkmusik prata vi ochså om ! Och även det går ju o lyssna på i datan ! O det har jag gjort ganska mycket ochså 
 
Och innan det cyklades mot hemmet besökte jag bl.a  yngsta barnbarnet Rut o hennes bröder o föräldrar !
         Jaa, det här med att skriva inlägg om gårdagen ! Inte dumt innan dagens motionsrunda med idag handlande ! 
           Men nån snabbis kan det bli ochså för dagen ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0