Det är inte dumt att ta foton varje dag, av olika slag !

 
 Eller retweeta foton ! Som man kan få av följare eller dom man följer ! Och det här är retweetat från S. M. H Amsterdam , last minute Zeeland 
 
Parakiten Totte , döpt av kompisen Torsten ! Ibland får han även göra mig sällskap i badrummet ! Men duschat har han inte varit intresserad av . Idag ja, tvättar och har inte långt till tvättstugan ! O vad enkelt det är sen man blev visad första gången ! Och tumlare o torkrum ! Alla tiders !
 
Jaa, igår var det  ju fotboll ! Simrishamn mot Lunnarp i en cup ! Och Simrishamn vann med 2-0 o barnbarnet Viktor kom in i andra halvlek ! Men vilka stötte man inte på på slänten med voven Hannibal som härförare ! Joo son, svärdotter o barnbarn ! O längre ner mot planen satt barnbarnet Måns som inhystade en kram ! Och Ifk Simrishamn vann med 2-0 !
 
 
Jaa, detta foto togs då från filten jag satt på ! Ganska mycket folk och det finns ochså en läktare att sitta på så klart , på motsatta sida av planen ! Nämnas kan att det blev  kyligare ju längre ner solen gick ! 
    Sedan gick jag hem och såg på semin till Eurovision song contest i globen , Stockholm. 
              Jaa, och Rysslands låt tycker jag var bäst ! Och några burop hördes inte när låten annonserades ! Tvärsom ! Men som sagt ! En semifinal återstår innan finalen på lördag !
 
 Jaa, och så avslutas inlägget med detta foto retweetat från Discover Slovenia River Soca .
 
           Jaa, visst ! Ibland kan man känna längtan till länder utanför ens lands gränser ! Så dags nu ? , Har sett en del men äventyrslust och t.ex. dansa med Greker o lyssna på deras musik ! Har gjorts en gång !
         Äventyrslystnad o spänning tillhör även min dag som även baseras på Carpe et crea Diem ! Det mesta är sig likt sen barndomen i detta fall ! Tack o lov !
       Och idag blir det även sångövningar o träff med ett gäng med samma intresse som jag har. Av många ! Om nu det inte begripits !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0