Fler fina foton till albumet, från bl.a innanhavets kust på Österlen !

 
Dom som har sett liknande foto innan eller dom som vandrat här längs innanhavetskust på Österlen nära Simrishamn skall tänka på att jag har utländska besökare o sidvändare här på bloggen.! Och detta foto är då från Scania/ Skåne i södra Sverige,! Österlen är många konstnärer bl.a. förtjusta i ! Det har med ljuset o färgerna o göra , har jag för mig !
 
      Jaa, det här fotot ! O dess gamla båtar ! Får en o tänka på gamla tider ! Då inga trålare o andra större fiskebåtar trafikerade innnanhavet ! Jaa, ålfiske mm.O torskrevar   t.ex..
 
 
Inlandisens härjningar tänker jag på när jag ser denna vy ! O nån mil ? längre norrut har vi ju den välkända nationalparken Stenshuvud ! Ochså en kvarleva från denna tid ! Då folk på andra sidan Östersjökusten ,företog sin vandring mot södra Sverige Scandinavien när isarna drog sig tillbaks ! Oj, vad våra kanske då första förfäder  fått kämpa mot klimatet och som dom även senare fått göra under värme -o kallperioder ! Som avlöste varann ! Det var ju inte så mycket folk då ? Men tänk på att dom o andra har sett till att vi nu är över 7 miljarder på jorden ! Och är det säkert att just du kommit till ?
 
Och det här fotot är taget norrut i motsats till det allra första ! Och går man längs kusten ett tag då kommer man till Baskemölla !
            Som sagt det finns många vackra platser i Sverige o övriga Världen ! Men var och en håller väl på sitt !? Men jag har ju sett en del ochså i t.ex.övriga Sverige ! Tyvärr fotade jag inte förr organiserat som idag o en del år bakåt när det gällde naturen ! 
 
Har som sagt ett digert fotoalbum på datan som jag kan hämta många Vackra bilder ifrån I Nationalparken Tividen ligger då den välkända sjön Fagertärn i Närke ! På gränsen till Västergötland ! Och där var jag på besök för ganska  många år sen med barndomskamraten Rolf o hans fru Ann-marie ! Det här med vackra platser ! 
   O ikväll i nuet håller jag för en gångs skull på Chelsea o att dom vinner eller tar en poäng mot Tottenham ! För då vinner uppstickaren Leicester Premier League i kavaj !  Som det heter !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0