Jaa, det här med vacker natur o Vackra bilder !

 
         Det här fotot är taget igår och då från fönster via terass o gräsmatta ! Ingen dålig utsikt man har förmånen att fortfarande få vakna till ! Och utsikten från balkongen i Askersund t.ex. var inte heller dum ! Och när då grönskan kommit ! Men vackra vinterbilder finns ochså ! Men dom visas vid annat tillfälle när bl.a minnet är kort o " värmen har gått på huvet. " Jaa, imorgon är det ju den 27/ 5 ! Då värmerekordet fortfarande från maj år 1892 är på 32,5 C i Kristianstad ! O i Kalmar var det det samma 28/5 ! 
  Som sagt var att få Vackra bilder och seda kunna retweeta dom är väldans intressant ! Även om man inte varit på plats o i det landet ! Och det här fotot har man fått från Earth And Nature ! Och plats ?
 
 Och från Earth And Nature har även detta foto fåtts ! Jaa, det här med Vackra bilder var det !
 
Jaa, Marie Douglas från Ireland får man ju foton ifrån emellanåt ! Och denna Vackra bild har hon  retweetat från Sharon Grimes .!
                 En cykelrunda blir det idag ! Och igår gick det igen bra att vara ensam karl bland sångfåglarna ! Och trevligt samtal under det avslutande kaffedrickandet med bla.dam som har ännu fler gener från Tyskland än en annan har ! Kul.! 
         Och det här med vackra bilder ! Från Kungliga huvudstaden t.ex. Säg det !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0