Jaa, och jag tror på en bra helg ! Till att börja med !

 
Det här fotot har undertecknad tagit via fönstret i vardagsrummet i november förra året ! Och mitt liv har fortsatt vara bra som jag förutsatte mig o planterade in i hjärnan. Är så naiv att jag ochså planterar in i hjärnan allá ,du skall bli 100 år Jan o sen tänker jag bl.a ochså på min fars morfar som blen 93 år.! Hur det än går så förlorar man väl inte på att tänka så.!
 
Följande foto fick man igår från Discover Slovenia / staden Kranj ! Joo då det här med favoritländer kan man väl ha efter känsla o smak utan att man vantrivs där man bor ! Israel, Tyskland, Slovenien , Grekland o Italien.! Jaa, men skulle ochså kunna besöka många andra länder ! Jaa, vet att jag skall bli 78 men äventyrslystnaden går aldrig ur eller fantasin o entusiasmen. Även om man inte vet nått om morgondagen !
 
Jaa, runt den här kyrkan har man gått och inne i den har man varit , i mitten på 1950-talet en sommar ! Och denna promenad företogs alldeles själv .Då visste jag inte att min mormors farmor föddes här med namnet Bönner, Boenner ! Och staden är Cologne/ Köln ! Gamla anor sen Romarriket !
          Den här bilden  som retweetats är så bra så den tas med även idag ! 
                 Jaa, ishockey-Vm ! Igår 0-6 mot Canada för Sverige ! En av de större förlusterna mot Canada, väl ? Jaa,  Sverige var sämrre än på länge , tycker jag ! Men i morgon spelas en intressant semifinal ! Den mellan Ryssland o Finland ! Men den kolliderar med V-75 på Eskilstuna ! Jaa, det här med en blick emellanåt ! Under reklamen ! Joo, den andra semifinalen går mellan Canada o USA ! Prata om grannländer ! 
             Jaa, det här med olika spänningmoment , känns igen sen barndomen.! Trevlig helg !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0