Joodå ! Motion idag ochså en bit norrut !

 Men först öppnar vi fågelbutiken ! Och nere i hamnen låg detta såta tålmodiga par ! Där honan på äggen ser nur betydligt piggare ut.i värmen ! Jaa, vi får hålla tummarna för fortsatt varmt väder ! Så kanske vi får se  på nåna dunbollar.!
 
 
 Biätare var ordet ! När det gäller Veckans fågel från Fågeldagboken ! En sällsynt gäst i Sverige men häckning har förekommit !   Och latinska namnet är Merops apiaster !
 
Även om man går på samma ställe när cykeln parkerats så går det ju att fånga olika motiv ! O det här var ju inte så dumt !
 
O då passar ju detta foto bra att visa idag ! Retweetat från Marie Douglas Ireland med texten Testing the water this  a.m 
 
 
Och förmiddags retweetade jag detta foto från S.M H. Amsterdam !
 
Och inte långt från hemmet tog man på hemvägen detta foto ! Och så får vi hoppas högtrycket håller i sig ! Men vi har ju ständigt lågtryck som väntar i vassen även om dom är en bit ifrån !
   Jaa, så här års börjar jag titta efter blixt o dunder ! Håller mest till i Spanien,även i södra Polen o osteuropa bl.a Jaa, det här med var kylig luft o varmluft möts eller värmeåskväder !
         Jaa, någon åskknall verkar ha förekommit mellan Östersund o Umeå !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0