Tillhör ochså vårarnas o somrarnas fina minnen !

 
Joodå, visat detta foto förr ! Och innan denna nya mc kom till användning körde jag in mig på 2 andra ! Och med körkort från slutet av 1950-talet så fick ju bl.a son lära upp mig ! Ingen körskola behövdes gå på . Skaffa denna Virago i början av 1990-talet ! Och hade den ungefär 8 år. Sålde den av olika anledningar !
            Men det kunde då i stället kunnat bli en resa med Transibiriska järnvägen i stället för Mc.Men jag och min kompis Lars satsade på Mc i stället 1
        Joodå körde en del till en kompis som bodde utanför Ängelholm ! Till Hjo på somrarna, var i Danmark med Mc-gäng som man tillhörde, Moens klint bl.a. Och småturer hit o dit även en del till Kristianstad .Och småturer runt i kring Simrishamn ! Och hade tur ! Ramlade bara med hojen stillastående på en gräsmatta ! Innan den skulle in under tak.
                Idag har man varit på vårdcentralen på lasarettet nära där jag bor ! Och lämnat resten av blodprover ! För att då ochså kunna få ny utskrivning på recept för 1 år framåt. ! På mina få mediciner ! Och sen man gick i pension för nästa 13  år sen ! Så är det nästan bara av denna anledning som doktor behövts anlitats ! Det här med att vara nöjd ! Fattas bara !
 
            I em. blir det sång o innan dess tänker jag sitta o sola nånstans i stan ! O kanske slänga käft med nån !? Vi har ju hamnen o sola i, Rosentorget mm. eller vid kyrkan ! Vi får se vad det blir !
            Och nu kan jag se på tennis på kvällarna från Franska öppna ! Som denna kanal behållt som utbud ! Det här med Game set and Mats !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0