Vädret gav attan i att barometern sjunkit !

 
Jaa, Vackra bilder var det ! Och ibland med andra motiv i närområdet ! Vackert ? Jaa, nånting hade vält här vid vid dammen där jag förr sett häger ! Och vilket väder idag o här är man på väg norrut mot området kring Vårhallarna ! På Cykel !
 
Jaa, vem säger nej till att ta detta foto, även om det är ett motiv som återkommer ! Yes Southeast of Baltic sea, in the near av Simrishamn, Scania, Sweden !  Jaa, som sagt innanhavet Östersjön/ Baltic sea !
 
Och efter att ha cyklat hem togs detta foto från en bro över Tommarps ån ! Inte så långt från hamnen som ochså brukas cyklas förbi ! Jaa, en del motiv återkommer men dom är ju från nuet !
                Och idag blev det under vägs ände mycket prat med okända o kända människor oavsett om dom var brunögda eller blåögda ! Och barnbarnet Måns var en av dom brunögda  ! Och eftersom det slog mig var han jobbade förra sommaren så gick jag in genom en dörr till Tobisviksbadets servering, o där var han minsann ! O foten har ju läkt sig bra !
 
 
 
Och fortsätter att retweeta Vackra bilder från följare/ följer ! O detta  har jag fått från Marie Douglas Ireland 
 
 
Och detta är från Der Brettemacher, Tyskland ! Men varifrån ? Vet ej riktigt såg något om Hamburg !
            
Jaa, nu är det ju fredag igen ! Och det är ju dubbeljackpott på V-75 på Åby i morgon  ! Satsar lite extra då ! Och i  morgon kväll så blir det till att följa Eurovision song contest ! Visst håller jag på Franz men det Ryska bidraget tycker jag och många andra om ! Sen tycker jag om Serbiens, Bulgariens, Austaraliens, Frankrikes , Nederländernas , Belgiens och Maltas t.ex. Jaa, smaken är som baken men blanda inte in nån politik i det hela då får ni med mig o göra ! :) O på söndag blir det fotboll på idrottsplatsen och nästa vecka blir det dagsbesök på Bornholm me guide ! Med kameran i högsta hugg ! Det ni ! 
 
Och staden Cologne/ Köln är för mig intressant ! Av olika skäl ! Så dess historia kommer att skrivas om ! Och kyrkan ni ser har man gått runnt o besökt ! O vem har inte vandrat över Rehn ! Trevlig helg !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0