Det att läsare från USA följer mig. Vem tycker inte om det.

 
Underhäller ju sinnet med egna foton o andras från olika delar från Världen. O musiken jag gillar o annat man är intresserad av. Och demokratiska val i Sverige o USA pekar jag inte finger emot. Och även efter ett val behövs utvärdering av vad sittande regeringar eller presidenter uträttat. Detta kan naturligtvis även det avgöra ett val. Följande foto har jag fått från Earth Pics och fotot är taget In Patagonia in Argentina. O då kan man ju tänka på de länder i Sydamerika som ligger närmast Antarktis . O åka ner ända till södra Chile.
 
 
Jaa, det här med Alperna o sedan Karpaterna. Fotot har jag fått från Igslovenia med texten Dolkova Spica and the supermoon. 
        Snö jag nu får vi se hur snötillgången är när de Alpina tävlingarna går i Nordamerika 0 bl.a.väl i St Louis o Beaver Creek.Förra året sköts den första tävlingen upp på grund av för stor kyla om inte mitt minne sviker mig.
 
 
Igår blev det ju inget cyklandet . Regnet fortsatte längre än jag trodde men idag blev det i stället o vem känner inte till stråk här i Sverige på olika platser bl.a i staden Simrishamn.. Som befarat steg temperaturen när väst/ sydvästen tog över. Och varmare har det ochså blivit i Svealand o Norrland. Jaa, Lappland o Norrbotten o Västerbotten.behåller väl snön o kylan återvänder väl verkar det som, sen det här med Dalafjällen, Härjedalsfjällen o Jämtlandsfjällen.
                   Det här med halva november . Innebär ju mer snö o oväder i Stockholm t.ex. på hundra år när det gäller denna tiden på året. Kung Bore har inte gett upp.! Och november är väl ingen vintermånad i södra o mellersta Sverige.
 
 
Jaa, mina foton är tagna inne i Simrishamn o härifrån är det bara några minuter till havet, The Boltic sea.
 
           Jaa, det här med debattklimatet i Sverige som förekommer i massmedia o skibenters förklaringar o bortförklaringar. O uttagande av elände i förskott. Har tittat på ett videoklipp med Sven Melander o hans tankar o tyckande. Liknar mina . O när jag pratar med om som är i min ålder så är dom ochså hjärtligt trötta på dagens massmediala spekulerande . Som går ut på att veta hur allt blir. O sen pratas det ofta om Demokrati men Demokratiska val i det egna landet o USA hackar man på.O den ene görs sämre än den andre o jämförelser görs med hur Världen var på 1930-talet.
              Och jag frågar mig detta . Var det lika mycket Cirkus i massmedia när en av dom Presidenter jag tycker bäst om, Ronald Reagan blev vald.
            Och nu frågar jag mig ochså. När folk röstar så tänker dom väl ochså hur tidgare år har varit under en regerings eller Presidentperiod.. 
                  
       För min del har det ochså gått så långt så en del massmedia borde rannsaka sig själva. Och jag tänker på dagens ungdom som inte har så stor livserfarenhet o deras benägenhet i dagens lobbyistiskt populistiga Värld.
       Jaa, läste nått om att väljare som stött Clinton önska att flytta till Canada.Ibland skulle jag ochså tänka mig att flytta från Sverige . Men  trivs jag bra på plats. Men folk med erfarenhet   börjar  tröttna på det massmediala samhället i Sverige . Men det görs nog inge Gallupundersökning på. 
          O det här med olika tidningar uppknutna till olika väljarinstitut . Som Aftonbladet till Inizio t.ex. O det här med opinionsinstituten  när det även gällde USA-valet . O hur det blev.
         Jaa, och SD fotsätter öka i Sverige . Konstateras utan att rösta på dom. Men det här med när massmedia skall styra o ställa . O hela tiden lägger focus på. Och en partiledare från alliansen har sagt till mig att man inte skall anklaga alla som röstar på SD för rasister eller Fascister. 
 
 Och Leonard Cohen kunde väl lika gärna fått nobelprice som Bob Dylan. Tycker jag.
                 
 
 
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0