Jaa, det här att man tycker att man för ett intressant liv.

 
Har ju så många intressen o bevaka så det är även min förtjänst att det förs ett intressant liv. O resan till Krakow till våren är nu bokad .Och det här med resor i sinnet o i verkligheten .
 Ovanstående foto har jag fått via Global Pics med  texten Amazing street in Endelberg Swizerland.Jaa, Schweiz ja, mormor hade nog tyckt att det var roligt om jag rest dit :).Har ju visat foto från en av hennes vistelser i landet även av min mors då vistelse . Jaa, det här med nästkusiner för min del. Jaa, färd till Schweiz. Börjar nu mogna, ett alternativ efter Krakow . Men en sak i sänder.men att resa i sinnet är fritt.
 
 
Och det här fotot har har jag retweeta från Marcel Hirscher. Och Världscupen i alpint kommer i helgen att gå I levi Finland. I slalom. O Marcel skriver.... Sensationells conditions.. Men, det här med Tyska språket . Varit en del i Tyskland o en gång i Österrike. O i Schweiz är ju tyska en av 4 språkgrupper.  
            Och idag har jag fått Grönköpings Veckoblad. O den tidningens sanningar o klurigheter. Och Lotta Gröning skrev på twitter  Tänk om det går bra för Trump. Och stöd har han ju av president Obama När det gäller bl.a det här med att sätta sig in ämbetet...Jaa,hade inte dömt ut nått i förskott om Clinton vunnit o gör det inte
nu heller..
           Jaa, i kväll  spelar ju Frankrike o Sverige match i fotboll gällande Vm-kvalet.Ingen lätt match O naturligtvis tänker man även på vad som hände för ca 1 år sen angående det hemska terrorattentatet . Dessa ondskans män vet man aldrig var man har..Och Talibanerna t.ex. begår ju fortfarande attentat i Afghanistan.. Och det här med Is, Turkar o Kurder . O det här med fiendeskapen inom samma religion.Verkar  bla..ingen president fått rätsida på de senaste åren.
                Oavsett vad som händer så förlorar man ju inget på att önska trevlig helg. Och när jag skriver detta  spelas det  musik med Leonard Cohen. Frid vare med hans minne.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0