Jaa, ganska kul o konstatera.

Jaa, den svenska politiska ankdammen . Såg inte nån debatt i Agenda. Däremot gick jag in o såg vad kvällstidningarnas undersökningar visade efter den.
   Expressen/ Demoskop hade Jan Björklund som segrare, Aftonbladet/ Inizio hade Stefan Löfvén som segrare. Är det konstigt att man ser framåt mot månadens exemplar av Grönköpings Veckoblad.
       Konstaerar det här med SD . På 4 plats i Expressens mätning o 3 plats i Aftonbladets mätning av då 8 partier. Röstar inte med SD men är alla rasister som gör det ? O det här med dold rasism oavsett vilken kategori av människor det är. O då antisemitismen. Som ökat.
     Jaa, det här med kalla platser och måndag. Börjar dock med Simrishamn som idag trots högtryck har regn o + 9 C . O blåsigt från nordost. O det här med tempen om inte solen visar sig och det här med Oskarshamn den 9/10 1995 som då hade + 24,5 C och i Svealand uppmättes då i Eklången + 22, 8 C. . Kan ju vara bra att veta när lobbyismen härjar som värst. O det här med isarna i Arktis som skrivits om i nuet.
        Jaa, Thule airbase har - 7 C, Grise fiord -12 C o Verkhoyansk -3 C. På Antarktis fortsatt minus på Mc Murdo stn med -21 C . Och ytterligheterna Punta Arenas o Reykjavik har + 7 C . Ytterligheter jaa, närhet till Antarktis o närhet till Arktis.
           Jaa, det blir väl att ta regnrock på sig idag o knalla iväg på stan för att handla. Och när det gäller gårdagens V-75 i Skellefteå så hade ingen i Sverige 7 rätt .. Sist det hände var tydligen i Halmstad 2007.
 
             Och ingen Fiona o Engelska antikrundan idag o inte heller Vem tror du att du är Men det svenska U-21 landslaget spelar Em-kvalmatch mot Kroatien. Det skall jag titta på. 
 
Jaa, igår var farfar o hälsa på hos dessa telningar . Och blev bjuden på middag. Och där var ochså Pelle på besök liksom syster o svåger. 
 
         Och i knät på mig och i närheten satt mitt yngsta barnbarn Rut . Nu över ett år gammal. Men den här gången är hon inte med på bild. Men lär komma på bild här igen åtskilliga ggr. Jaa, äldsta barnbarnet Pelle o hans småbröder Kalle  ,Abbe o Franke. 
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0