Jaa, nu behöver det väl inte varnas för brandfaran.

  Jaa, men igår höll regnet upp tillfälligt när jag tillsammans med barnbarnet Viktors föräldrar såg Viktor göra ett mål o bidra till Ifk Simrimshamns kvarrvarande i Sknåeserien div. 4. Och Viktor gjorde 1 mål av 2 och har bidragit med 8 mål och spelar numera i anfallet. Vet inte riktigt om han syns på bild här.
          Som sagt regnet är säkerligen välkommet om man tänker i det stora. Och följande temperaturer redovisas från platser som är blåfärgade. Arktis : Verkhoyansk - 1 C , Grise Fiord -9 C o Thule Air base - 5 C. 
Och markstationen i Antarktis Mc Murdo stn.har - 23 C. O ytterligheterna. Punta Arenas i södra Chile nu + 8 C o Reykjavik har + 11 C. Jaa, det här med golfström o Grönland . O Islands klimat , aldrig nån rejäl sommar o aldrig nån rejäl vinter på låglandet/  i Reykjavik, verkar det som.. Jaa sen kan man ju fundera på varför EN GÅNG I TIDEN en stor ö fick namnet Greenland o en mindre Iceland .
 
 Jaa, det här med nyfikenhet, spänning , romantik, levnadsglädje. Är ochså nånting som existerar på min livslinje från Rötter till Barnbarn. Musikintresset med lyssnandet på musik med bysnatinska/ grekortodoxa rötter från tidig medelltid lyssnas bl.a. ofta på, som sagt, även på musik från senare medeltid som skrevs med latinsk text.. Följande foto har jag hämta från Feel Slovenia med texten Musik in nature.
 
Och det här fotot från Earth Pics visar jag ochså gärna. The art of Mother Earth.
 
 
Jaa, detta foto har man fått från Israel Fun, Nazareth. Och som sagt vistelsen i Israel, Eilat och rundresan i landet. EN  av mina höjdpunkter här i livet , när det gäller semesterresor . I dagens samhälle kan man ju bli kallad för allt möjligt. Det bryr jag mig inte om.Är tillräckligt inläst på t.ex vad Hamas står  för .Och hur dom tog makten i Gaza.
           Jaa, det här med resor . Nån Stockholmsresa blir det inte nästa år. Andra mål har jag och en kompis som varit många ggr i Stockholm i maj 
 
Och detta mål . Har vi i tankarna . Den Polska staden Krakow vars inre stad  är utnämnt till ett Världsarv. Och denna stad är Polens näst största. . Och det här med historien vingslag kan man ochså tänka på . Även ur Svensk synpunkt. Ni har väl hört talas om den Polske och Svenske kungen Sigismund t.ex o namnet Krakau.
         Jaa, krig o elände är ju inget nytt i Världen.. Oavsett dagens massmediala samhälle eller kurirerna förr på häst. Och vårt förflutna o Världens . Kommer man inte i från.Men det skall inte hindra mig från att besöka intressanta platser .Det är en inriktning som även den förgyller mina dagar. 
           Och så fort regnet upphör . Så cyklas det ner i staden. O det är inte så dumt det heller. 
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0