Jaha, fredag igen. Men det här med fredag hela veckan.

 
Klok som en uggla. Det uttrycket har man ju hört talas om Från Discovery har jag fått detta foto med texten Look at those eyes the great grey owl is one of the largest speicis of owl.
 
Jaa, det foto har jag fått från Visit Slovenia. Vy över Ljubljana. Vem blir inte sugen även att besöka Slovenien. Och vilken historia landet har.
 
 
Och från National Geographic har man fått detta foto med texten  Photo of the day bringing op the rear.
 
 
Och från Life on Earth har jag fått detta foto från Venice pranesh Anardan city vith no ways Vilket vackert foto.
Jaa, sådana här foton från när o fjärran är verkligen fantastiskt att titta på o drömma har man ju alltid rätt att göra o fantisera. 
                  Jaha då har vi jackpot igen på V-75 i morgon .Tävlingarna går på Jägersro.. Och där har man ju varit en del gånger o titta på tävlingar. Men att se dom på Tv går alldeles utmärkt. Och hoppas att blåsandet lättar till morgondagen. Och cykelrundan i stan är inbokad . Efter mönster.
               Sydvästvindar råder nu med mindre kyliga vindar här i södra Sverige . Men kan upplysa om att det på vädersajt sias om en del minus på en 10- dyngsprognos för Kiruna. Det här med ett avlångt land o det här med högtryck o lågtryck lite här o där som bl.a styr o ställer i vår Värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0