Vad tiden går fort, o nu blev det fredag igen.

 
  Har man inte egna foton att redovisa går det ju bra att visa andras från vår Värld .Jaa, det här med färgerna o löven som faller. Det här med årstider , vem kommer ifrån dom Och det här med att bo i norra Europa. Men fotot tkan vara taget nån annastans av Best Pictures.
 
         Och den här Vackra bilden har jag fått från Sylvia och var detta foto är taget , ingen aning  Oj, det är nästan som man får svindel.
 
 
Och från Animal Life kan man få bilder av fåglar o andra djur .Det här är en Northen Flickes woodpacker fotat av Jason Paluck.
 
 
          Jaa, det här fotot var fantastiskt . Oavsett på vilket sätt det är redigerat. Och fått det via Mikael Demange med texten Belle Journées le Loulos
         
            Jaa, fredag som sagt. Och.det här med att förse varje dag med tankar med sånt att ochså se fram emot utan att ta nått för givet. Vem tjänar inte på det . Det här med att motionera sinnet o kroppen. Oavsett .
          Jaa, imorgon går ju V-75 långt norröver , på Skelleftetravet. Och där skall bli mellan  +4-7 C när tävlingarna går enl. vädersajt. Och jackpotomgång den här gången ochså med då mer pengar i potten. Men jag tror inte att det blir jackpot den här gången. Inte så många hästar söderifrån. Spännande att titta på tävlingarna blir det hur som helst . Och ikväll spelar Sverige VM-kval i fotboll i Luxemburg. Bör dom vinna. Och i går spelade tungviktarna Italien o Spanien 1-1 i Vm-kvalet. Vilket var bra reultat för Spanien . Kommer Sverige att gå vidare i en grupp där bl.a ochså Frankrike ,Holland o Bulgarien finns ?
 
         Det här med fotboll ! Barnbarnet Viktor 18 år har värvats av klubb som gått upp i division 2 , bara en sån sak. Lycka till Viktor.
                Och trevlig helg önskas !
          
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0