Äras den som äras bör.

 
Idag blir det besök hos det minsta barnbarnet Rut som fyller ett år o det gör kan man säga farfar ochså som nu varit ett år i Simrishamn.. Och det här med att ha förmånen att fira många barnbarn och andra därtill på köpet.
 O vädret fortsätter att vara fint för årstiden. Skulle dock tro att folk här i sydöstra Skåne suktar efter dagsregn. Väldigt tort åtminstone i mitt område.
 
 Jaa, det läste jag idag via en studie i den vetenskapliga tidskriften Nature/svt-text . Jorden krossad innan månen tillkom. Det har visat sig ? att Jorden krockade med en annan planet återkom o fick en måne på köpet..
            Det går ju att filosofera över det här och med att vi har haft tur oavsett när mänsklighten uppenbarade sig. Och det här med hur mycket som vetenskapligt finns att konstatera från förr. Och det här med vad som oförutsett kan inträffa. Och det här med att ta allt för självklart. Vad hade hänt om inte jorden återupprättats o det bara blivit en måne eller bara att Jorden blev till, för en andra gång. Solsystemet kan man ju ochså fundera på. Inget grubblande här inte men intressanta vyer har man rätt att tänka på. Och det här med att ha förmånen o hälsa på Rut t.ex. Och att vi trots allt är över 7 miljarder människor på Jorden och att det här med ont o gott i en salig röra. Inget nytt.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0