Det är måndag morgon..

 
Men mitt huvud känns inte alls tungt, Povel Ramel. Joodå , ett foto från gårdagens snabbrunda via Tobisviken o hamnen.Strålande väder på min ära. Jaa, det här med temperaturen när solen lyser från nästan klarblå himmel.. Det är bara o tacka o ta emot. Kanske vi får en brittsommar i början av oktober ? Vilket inte varit nån ovanlighet förr i tiden heller.  Pratade ochså med en man som badat här vid kusten i varmt vatten 1 0ktober i sin ungdom.
       Och det här med kalla o så småningom varmare platser. Och det här med 2 poler. Och måndag. 
       Jaa, Grise fiord har idag -1 C, Thule airbase 0 C , O Verkhoyansk -2 C.   Mc Murdo stn -24 C o ytterligheterna Punta Arenas + 8 C o Reykjavik + 9 C.
 
Jaha ja. Foto från Life on Earth...Devetashka cave Loveck Bulgaria. Jaa, det här med över 7 miljarder människor mer i Världen än det är i Sverige.. O olka natur o sevädheter i olika länder/stater som är över 200.
        Jaa, bland nya resmål i huvet via buss. Krakov i Polen.. Oavsett jag kommer hit eller dit. Roligt att berika hjärnan med ! O det här med att sitta bland andra nationers människor på ett kafe t.ex.
     
          Jaa, det här med World cup i ishockey.Sverige gick inte till final mot Canada . Jaa, förlora mot ett lag bestående av Europeer från olika nationer och med spelare av stor dignitet. Men Sverige förlora en träningsmatch mot dom innan turneringen och spelade inte bra heller den här matchen. Förlora i sudden. Pang sa det bara efter en bra passning. Jaa, jag som hade sett fram emot den här finalserien.. Nu får vi väl hålla på  Europa men Canada är säkerligen alldeles för svårt och slog dom i förra mötet i grundserien.
    Men Arsenal o Liverpol ligger bra till i Premierleague. O nu i veckan blir det Campions League att titta på. plus annat intressant som Vem tror du att du är t.ex.
         Joodå det blir det visst det mycket cykling med gående inräknat den här veckan o sånguppträde på torsdag. Hä bare o kör på .
 . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0