Jaa, alla bilder är väl inte vackra . Men dom är meningsfulla.

 
Det här med att leva som man lär. Här snackas inte bara. Och detta är en vy som togs på väg norrut. Iförd långarmad tröja över t-shirten med tunn sportjacka över.. Och för den ibland stela ryggen med ibland lite haltande så är det här cyklande mumma. Och man har ju en fast träningscykel i källaren. Om väglaget inte är gångbart när vintern kommer.
 
 
Och så småningom på återcyklandet så satte jag mig på denna bänk o den långarmade tröjan las i cykelkorgen när sollen behaga titta fram ett tag. Innan det fortsattes mot livsmedelsbutik. Jaa, det här med att hålla sig till regler o trafikvett. När man satt på bänken så kom en ung mopedist i full fart så ssmåstenen spruta.. Jaa, hur han såg ut. Har det nån betydelse. Överträdelser är överträdelser. Oavsett den ena eller den andra tillhörigheten.
       Och sen när jag var på väg att cykla över vägen mot kyrkogården och suckarnas gränd vid norra koloniområdets utfart så kom plötsligt på kolonivägen nån jeep av nått slag i full fart  gjorde en sladd o höll på o krocka mot en bil på gatan. O sen for den iväg i full fart mot Kristianstadvägen. Otäckt.
       Och det här med hastighetsbegränsningar i staden o dess utkanter där t.ex. en annan bor. Garanterat sett många överträdelser,
 
Detta foto av Larry Turner fick jag syn på idag. Inget nytaget antar jag. Men tiden går fort och det här med intresse för väder o klimat. O tankar om hur vintern blir. O jag tror inte kung Bore gett upp . Och som sagt under 11 år i Askersund har isar legat på norra Vättern/Alsen ett längre tag utom ett år.
 
O det här fotot från vintern 2013 i Askersund visar jag gärna ! Och vistats på Vätterns isar i strålande sol . Det har man gjort otaliga ggr. O det finns bildbevis på oavsett över eller under det normala. 
            Och jag får titta på den väna Fiona o Engelska antikrundan i kväll ochså o sen Vem vet mest o sen Sverige mot Finland i World Cup i ishockey ! O Nordamerika som verkar ha ett jättebra lag med unga spelare möter Ryssland. Men då sover jag. 
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0