Jaa, en rapport från dagens motion med sandpulsning .

 
           O ner till havet blev det och sedan fortsatt pulsning i den längre upp torra sanden. 
 
                                Vilken vacker färg på innanhavet. 
 
                                        Jaa, det här med fina vyer. bl.a söderut.mot staden.
 
                           Jaa, sen efter ett tag mot den parkerade  cykeln igen. Jaa, det  här med att låsa cykeln o pratat med innevånare . Verkar inte hjälpa . Och cykelstölderna på 90-talet har man ju varit med om . Hade bl.a.  besök av en sons kompis son som  köpt ny cykel o låst  den utanför min portingång på Simrisvägen 1 en tvärgata till Storgatan. När han gick ner sen på ljusan dag så var cykeln borta .Jaa, jag ställer nu in cykeln på nätterna i cykelförådet.. Och en dam som köpt en elcykel berättade att någon gett sig på den o bl.a förstört batteriet. Har mer exempel men  går ju inte o frågar folk om dom fått cyklarna stulna 
 
 Jaa, sen begavs det tillbaks mot centrum igen. O nere vid småbåtshamnen togs detta foto. La märke till mer svanar igen med bla. yngre exemplar fortfarande inte vita . Men inte just här . Även en del gäss syntes.
              Och i morgon blir det inre tjänst och och lite "småspring"  ute med sopor bl.a.O ikväll väna o trevliga Fiona på Engelska Antikrundan o senare till att titta på tennis från US-open. . Men på nätterna sitter man inte uppe. Thats all folks , dass war alles für heute. meine freunden. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0