Jaa, visst blev det det..

 
En cykelfärd idag med avbrott för en del gående i vårhallen , en bit från innanhavet Boltic sea . I härligt väder med hör o häpna i ostlig vind..
 
 
Och på  en äng ovanför som gränsar till landsvägen låg kor o bliga på mig. Vita kor ,fjällkor har man ju sett o hört talas om men ...nää.
 
 Och zoomar man in så blev det detta foto . Jaa, det här med olika vyer från samma plats och då Vårhallarna o Tobisviken.. Jaa, det här med att vara omgiven av fin natur på dom platser man bott. Oavsett längd.
 
 
Jaa, varför inte avsluta med detta foto via Life on Earth ....A gorgeus scene in Lauterbrunnen Schwizerland foto by Scott Hafer.
         Jaa, i Schweiz har man kanske nästkusiner som går omkring. Via min mors kusin/ kusiner.. Har träffat mormors moster för många, många år sen och en till i Stockholm . Inga fler. 
          Men foton har jag dock från min mor och mormors besök i Schweiz . 
 
Jaa, det här fotot är visat förr . Och det är taget i Schweiz och det är min mor med sin kusin Franz med efternamnet Brunner. Vanligt namn i Schweiz. Årtal omkring 1925 .
 
Och här har vi bl.a mormor längst fram. På besök i alperna, Grünenwald. O tyckte jag såg på en karta att Lauterbrunnen låg i närheten eller i samma område.
             
            Men det här med att hitta nästkusiner .Har aldrig blivit av trots min mors kontakt med kusinen Franz ochså via brev under årens lopp .
      Jaa, nu börjar en ny helg igen.Och förutom den vanliga sporten som V-75 o fotboll så börjar i helgen World Cup i Canada i ishockey . Sverige möter på söndag kväll Ryssland. Men inget vidare genrep mot team Europa läste jag. . Jaa, förutom de stora länderna deltar team Europa o team Nordamerica  Verkar vara en del yngre spelare i dom lagen.
                    Jaa, trevlig  helg önskas.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0