Jaha brittsommar , nej.

 
Nää brittsommar räknas i oktober . Har själv minne av en sådan i oktober då jag gjorde repmånad i Rinkaby 1965..i oktober. Kommer ihåg det för vi behövde inte elda på natten i tältet . Och har minnesbild av att gå så tunnklädd man fick på dan. När vi marscherade mot den lede fi, var det väl :)
         Det här är en intressant plats att filosofera på ! Från dagens utflykt När det gäller bl.a. klimatet under mänsklighetens historia . Spår av t.ex. istiden är ju vanlig inte bara här ! Och på höjderna i Askersund hade lärarna elever med sig för att föreläsa om den hörde jag.Och det här med landhöjningar o havshöjninga . Någon har för mig berättat att spår av skog finns på havsbotten.
          Förfäderna ja. Om man har gener från dom som anlände till Sverige när den drog sig norrut.Jaa, folk får gärna lägga ner energi ang hur uselt klimatet blir nästa sekel.O det här med medeltemperaturen . Hur var det med den på istiden ? Eller Vikingatiden eller Medeltiden. ?
 
 
Foto från samma ställe  men en annan vy.Och det här är minsann inga retuscherade foton. Och vinden i dag hör o häpna nordostlig.  Och frisk. 
 
Och en annan vy från samma ställe . och går man här mot norr så kommer man ju till Vårhallen. Som inte är långt borta. Och sen kan man gå längs kusten till Baskemölla nån ting som ämnas göra när man känner för det.
 Och nu tittar jag åt det hållet  där cykeln parkerats för färd till stan igen o handlande blev det och cyklande utan motvind mot hemmet . Och kl 18 blir det till att bli vägledd av Fiona på Engelska antikrundan , därefter titta på Uefa-kvalet U-21 för herrar. Spelas mot Spanien o sen titta på Vem tror du att du är . Det blir från början.Missar jag inte nått av !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0