Jaha först blev det cykling sen en promenad i trollskogen .

 
Jaa, i början av cykelfärden fick jag syn på denna fina barncykel slängd alldeles vid cykelvägen. Med Discovery skrivet på ramen. Varför slängd här och av vilken anledning ?
 
Och så småningom cykla jag över vägen mot Kristianstad o gav mig upp bland många stugor o nära där jag fick parkera cykeln hos husägare togs detta foto . Blev bra va ?
 
Och när detta foto togs var man på igång i skogsområde med ännu fler stugor. . Vädret med sydvästliga vindar, ganska lugnt o soligt..
 
Solen är inte bara en symbol för mig eller för andra under mänsklighetens historia. Fotot taget i som jag kallar trollskogen Jaa, för min del tycker jag Solen är undervärderad mitt i all lobbyism o populism. Vad hade vi varit utan den på Jorden.
           Och nu inväntar jag min favorit som programledare när det gäller Antikrundor  Engelskan Fiona Bruce. Och därefter blir det till att titta på försnacket o sen Vm-kvalmatchen i fotboll för herrar mellan Sverige och Nederländerna.  Och besök innan jag kom hem var det hos barnbarnen på Stenbocksgatan..
             . 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0