Oj vad tiden går fort, fredag igen.

 
Jaa, det här med att vi går mot höst även om brittsommar kan inträffa . Earth Pics keep walking. Jaa, det tänker jag fortsätta med så länge jag orkar, Emellan cyklandet.Och om jag tittar på Arktis och Antarktis så är det nu blåfärgat där på de flesta ställen d.v.s. minus. Och i mitt minne finns land annat kalluftsutbrotten över östra Nordamerika janurari 2 år i sträck. Och 2014 har jag för mig utlovades på hösten vargavinter i Europa.
           Och Syrien är ju på tapeten. Jaa, och man kan ju undra över hur det kan gå för ett land när externa krafter lägger sin hand över det. Som inträffade för 5.-6 år sen o det här med flyktingströmmar, död o förintelse.
 
 
Jaa, för nån dag sen erhöll jag denna Vackra bild från Der Brettemacher, med texten Guten morgen und ein superstart. Och här hos mig tittar nu solen fram.Så ut en runda sen handlande o inhämtande av V-75 program. Travet går denna vecka på Färjestad/Karlstad. Jaa, det här med lördagar som även förgyller med trav o Engelsk fotboll t.ex. O som väntat vann Canada World Cup i ishockey.
                 Och nu skall jag klista frimärke på ett brev till min lillasyster som fyller år på måndag. Och hoppas på att ni får en trevlig helg ni som tittar in här oavsett vilket land ni tillhör. Och det här med det politiska spelet som förkommer över era huvuden. I en hel del fall. O det här med den psykologiska krigföringen .
          Ser att nån, några från Moskva tittat in på min blogg . Här är ingen mänsklig varelse portförbjuden som har rent mjöl i påsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0