Om det blev motion . Visst blev det det. O vilket väder.

 
Jaa, vilket väder ! O det här med Kinnekulle . Och vem som besökte kyrkor o annat där innan romanen om Arn blev till ?
 
Jaa, hur jag vet att författaren till Arn forskade runt på Kinnekulle. Pratade en man om för oss när vi blev guidade i Husaby kyrka , var det nog.
      Och  idag tänkte jag på att det här med att man under sitt liv stannat till kortare o längre tid på olika ställen från Lappland till Skåne. 
 
              Jaa, gick förbi minigolfbanan till stranden och tog detta foto mot norr. 
 
Sen blev det småbåtshamnen o gässen. Det här med att koppla av o stoppa huvet under vingen o inte störas av min närvaro ett dugg. Och det här med att dra söderöver . Det är nog inte på gång.
 
Dethär med att själv koppla av emellanåt. Här sitter jag på bänk på plats mellan seglarpaviljongen o hamnkiosken . Populärt ställe att sitta på efter nyordningen. Jaa, det här med att ändra det gamla. Inte var det fel.
 
Och även i Simrishamn finns en del parker . Och den här cyklades igenom .
 
            Ikväll blir det till att som vanligt titta på den väna Fiona Bruce och gamla intressanta föremål. Och den Engelska Antikrundan är vida överlägsen den svenska. Tycker jag och en del andra. Vem vet mest , alltid lär man sig nått nytt. O sen skall  det tittas på  matchen Bourrussia Dortmund och Real Madrid i Champions League. Och håller på Dortmund. Och Barcelona tycker jag bättre om än Real Madrid . Inget nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0