Uj,uj,uj, vad tiden går fort. Fredag igen.

 
Och igår på förmiddan innan eftermiddagens sång cyklade jag till nturresrvatet Bäckhalladalen i god fart via Gröstorp. Och tog en del foton på vägen.
 .
 
Och detta foto togs då österåt under cyklandet . Och the Baltic see kan skymtas 
 
 
 Och här närmar jag mig  naturreservate  Från ett annat håll än som är brukligt . Där motionsspåren börjar .
 
 
Och här är jag riktigt nära ett öppet område .Där bl.a bilparkering o bord o bänkar finns . O förr i tiden fanns det ochså en grillplats i närheten. Finns kanske nu ochså ?
 
 
                    Och detta foto är taget från parkeringsplatsen . 
 
 
Och här befinner man sig med cykeln på motionsslingan ner till utgångsläget för dom , den korta o den långa..Som går alldeles förbi den förut nämnda parkeringsplatsen. Och här gick jag o cyklade delvis . Och så småningom beträdde jag vägen ner mot Kristianstadvägen . O cyklade via stranpromenaden vidare mot hemmet. Och så småningom blev det sångövningar i Kyrkans hus . Där även Katolska församlingen i Ystad ordnar gudstjänster i bönerummet på söndagar. Vintertid. 
           Us-Open i tennis var det. o damerna. Har vi fått en ny världsstärna i Karolina Pliskova från Tjeckien . Och hon lyckades slå ut båda systrana Williams . Varav Serena i semin. Nää, såg inte matchen direkt . Och Karolina är en lång dam . O fysiskt stark.
     O den styrkan behövs nog . För hon får möta tyskan  Angelique Kerber i finalen. Som nu är världsetta i rankingen. Och kommer det att bli Wawrinka från Schweiz som i herrarnas final kommer att möta favoriten Djokovic .
                   Jaa, herrar ja. Idag kommer man nog att ha sällskap med ett par mindre herrar på stan .
 
 
           Men nån cirkus blir det inte ! :)
            
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0