Vilket intressant program .

 
Och vad jag tänker på. Det här med Stefan Holm som i programmet Vem tror du att du är fick reda på att han var släkt på långt håll med Olof Skötkonung.
       Jag har själv rest med buss via pensionärsföreningen runt på Kinnekulle. Och besökte då bl.a Husaby kyrka . Jaa, det här med riddarna på Kinnekulle . Och den då katolska tiden bl.a. Och är irriterad över att jag inte hittar egna foton från denna intressanta bussresa.Foto från Wikipedia.
 
Jaa, det här med rötterna , även långt bak i tiden o som Stefan få prova en riddarutrustning på Läckö slott.
 
Och här har vi Husaby källa . Där enligt folktraditionen Olof Skötkonung blev döpt. Och här har jag själv varit på besök, som sagt. . 
 
       Jaa, Kinnekulle och dess omgivningar o Sveriges historia . O de fina kyrkorna. Och sägas kan att i de program som spelats in under årens lopp. Så har ingen kommit så långt bak i tiden till sina anfäder som Stefan Holm , en av de främsta höjdhopparna , för inte så många år sen.
     Jaa, det här med allt från svetsare till riddare i sina anor. Foto från Riksarkivet.
 
                 Har ju fått en del uppgifter som även späder på  mina tankar om de egna anorna Och det har jag inget emot. Tillhör ju livslinjen Från Rötter till barnbarn. Svårare behöver det inte vara. Spännande.
 
               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0