Först var det vantar på, sen kom solen fram o då åkte dom av.

 
Jaa, nu närmar sig ju de månaderna när många foton kommer o tas från cykelrundor hit o dit.Samma motiv kan ju komma igen men vadå då. Och i dag blev det cykling norrut med Vårhallarna som mål.
 
 
Och så småningom hamna jag i vårhallarna Gick ner till stranden o tog följande foto norrut. Och bakom kröken kan siluetten av nationalparken Stenshuvud anas. Och längre bort ligger inte Stenshuvud att man inte kan cykla dit med ryggsäck. Och det har jag som ett av mina mål att göra i sommar. Här gäller att plantera in framtidstro även om man lever för dagen.
 
 
Och här vände man , jag är ju en man, på klacken o tog detta foto. Och när man ser detta objekt kan man ju tänka en del på tiden bakåt o hur människor hade det då med kyla o värme om vartannat till våra dagar.
Och idag läste jag på löpsedel nått om supervärme i påsk.Och i det fallet vill jag nämna rekordet i Götaland i Genevad 27/4 1993 på + 29,0 C.Och liknande temperaturer det datumet o året var det ochså på platser i Svealand o Norrland. Och i dad såg jag braskande rubrik om supervärme i påsk.Och det här med uttrycken i media nuförtiden med t.ex. supervärme o monsterkyla. Kanske borde dom tänka sig bakåt i tiden . Vilken monsterkyla  under istiderna t.ex. Men då fanns ju inte dagens mediasamhälle.
 
            Jaa. det här med V-75 på Solvalla i helgen o ett system på 98 kr som gav en ensam vinnare 22  miljoner kronor o dessutom en del sexor o femmor. O favoritena i loppen lyckades inte så klart, nån av dom.
            Det gäller o ta nya tag på lördag o då går V-75 på Jägersro i Malmö. 
Och tittade på en 10 dygnsprognos för Simrishamn staden jag bor i . Kunde inte hitta nån uppseendeväckande värme. Men det här med prognoser för framtiden som man inte har facit på .
          Och har ingen Rysskräck, sänder mina tankar till de människor som fått sätta livet till i St Peterburg tunnelbana. Och påminner mig om gisslandramat på teater i Moskva för en del år sen. Och det här med olika rebellgrupper i Världen med olika namn  Usch.
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0