Jaa, då det här med foton man bl.a. tycker om Oavsett från när.

 
Mitt sinne är fyllt av minnen även i nuet. Och det har man nytta av.  Ju äldre man blir.. Och detta foto visar lille Jan o hans kära mor. i början på 1940-talet.Har visat detta foto förr men det tillhör ett av många favoritfoton av anhöriga. O det här med gener o rötter är ju inte ovesäntligt , utan dom hade man ju inte levt.
 
Och det här fotot kan man hänvisa till dået o nuet. Dessa tvillingar tillhör samlingen av barnbarn Och i år fyller dom 19 år . Och farfar har blivit inbjuden till studentfirande. Jaa, via detta foto via brev.
           Jaa, det här med skillnad på färgfoton o svartvita. O lägga till färg på det övre.Eller tvärsom. Och det här med att leva i början av 40.talet o dra för rullgardinerna på kvällarna o ha släckt.
 
 
          joo då livet går vidare med ständig medvind ner i stan o gåendes hem med cykeln i motvind . Ni har väl hört talas om vindar från sydväst o väst som enligt min statistik för år 2016 kom till 80-85 % från det hållet här nere i sydost. Och som synes så går det uppför från det man lämnar centrum tills man når nära hemmet.
 
Det här med oaser i staden här har vi en av många.där man kan sitta o sola o njuta. Har gått att göra i helgen där lä funnits 
        Är en observant människa . Fö en del dagar sen lästes en braskande rubrik om supervärme till påsk söderifrån. Dansken håller inte med.om man ser till dagens prognos.Men som sagt det här med sianden i förväg på kort och lång sikt o titta på vädret som funnits under mänsklighetens historia,från dået med betydligt mindre människor på jorden utan t.ex. motorfordon o kolkraftverk. Och ön som döptes till Greenland en gång i tiden har forfarande minus från norr till söder . Och Island i närheten har haft kyligt en längre tid  Och man kan ju tänka på golfströmmen i sammanhanget och dess väg mot ishavet.
 
                Jaa, idag skall det även handlas i stan . Brukar dela upp det i veckan .  Cykelkorgen fram klarar inte en dags handlande .Och visst blåser det idag ochså , från nordväst. Och eftersom solen lyser så betyder det ju att värmen stiger. Det begriper t.o.m. jag utan att vara meteorolog :)
                 Have a nice day,Haben sie ein schönes tag. Tyvärr har Franskan o Latinet som man läste på latinlinjen i skolan ej stannat kvar lika mycket i minnet . Av naturliga skäl. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0