Jaa, referat från gårdagen från Jahans " irrfärder " -

 
Irrfärder ? Näha är väl bevandrad över t.ex. vägarna på t.ex. Österlen. Och detta är det första foto jag tog på en färd som varade 3, 5 timmar. Gud välsingne battericykeln., som gett utrymme till längre färder . Klarar ca 5 mil, batteriet. Lite gissningslek får det bli vilken väg jag tog . Här har vi det första fotot . Och är naturligtvis då en bit från Simrishamn.
 
Och Detta kan man kalla för målet . Tyvärr gick en grusväg med ibland hålor dit. Gillar inte batteriet ? 
 
 
Och det här fotot togs av omgivningar vid målet . Stannade och tog mig en slurk vatten här . Och sedan vändes på klacken o det cycklades tillbaks mot den större asfalterade väge jag kom ifrån.O vädret på denna cykelfärd prisas ! Varma sydvindar.
 
 
Och när jag kom ut på den vägen jag kom ifrån togs detta foto österut mot the Baltic sea, Östersjön som ju är ett innanhav som väl alla vet ? 
                Det här med färdvägen Simrishamn,  Gröstorp , Gladsax, Örnaberga , Baskemölla o sen hemåt igen .
 
           Det här med temperaturhöjare på Jahans livslinje från Rötter till barnbarn o sen till rötter. Lyssnar ju på mycket musik från bl.a Europa , just nu när jag skriver detta på Anna Vissi. Och det här med att hitta vackra vyer o det här med spännande grejer bl.a. sport. Mm. mm. ! O det här med att hålla livsandarna igång är man ju inte så dålig på. O Jantelagen skiter jag i !!! Visst  är en borgrlig typ. Och då kan man ju numera bli kallad för både för nazist o rasist. Men jag vet 3 förskräcklighet som Säpo håller uppsikt över i Sverige. Och själv har jag sett maskerade AFA i aktion på söder . Jagade av ridande polis. O det här med Hamburg.
 
             Men det här med sport. På kvällen ser jag nån match från Us Open i tennis. Men vet inte hur det gick för Federer igår. Skall tittas efter. Heja Schweiz ! Jag gillar Roger skarpt , trevlig kille o en av de stora inom tennisen genom alla tider.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0