Joodå, håller som vanligt igång kroppen o sinnet.

 
          Jaa, man skall hålla vad man lova . Och farfar har varit o ätit glass i hamnen med barnbarnen Kalle o Abbe.. O tur hade vi med vädret.
 
 
Det här med när det är skapligt väder oavsett oavsett det nästan ständiga blåsandet. Och ha nytt av battericykeln i motvinden.  Och det här med sikte på Rörum norrut. Gjordes igår .Och Kivik blir nog nästa mål.
 
 
Och det här med att hitta motiv o fotografera kullarnas väg mot Stenshuvud ? . Jaa, det här med minnen från istiden. Och fotat från Rörum ,
 
 
 
Det här fotot togs då på väg in emot Rörum. Och cykel färden gick upp till den stora landsvägen genom Rörum Sen vändes på kuttingen.. 
 
Och idag har varit en handlingens dag föregången av en mindre runda. Och det här med att plötsligt få syn på ett  fint motiv o stanna till o fota .mot öster via den vackra Brunnsparken . 
 
Jaa, nu är ju Vm i friidrott slut. Sverige lyckades ta en medalj den första dan Silver som diskuskastaren Ståhl tog.  Var det nått lyckat Vm ? Men fina tävlingar var det . Och nu har Premier League börjat . Och det har man ju sett fram emot. Och i förmiddags när jag kom ut var det ganska kyligt men det ändra sig när solen kom fram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0