Det här med bra minnen av vädrets makter .

 
Jaadå det gick att cykla idag ochså i regnblandad snö . O det har man varit med om förr här i stan. Men vad jag inte varit med om är att varit i Västervik  18/2 1961 då rekordet på + 16,5 C blev till.Troligtvis var det många plus här i stan ochså . Men just nu kl 15:54 baskar det till med regnblandad snö.. Och barometern står inte särskilt lågt men det här med högtryck i närheten norr, nordost med nordostliga vindar . O det här med snökanoner vem har inte varit med om det. Och en sak till på skall man ochså tänka på när det gäller vädrets makter att vindarna har olika vindriktningar när det gäller runt högtryck eller lågtryck .Motsols eller medsols.
     Skulle tro om siarna har rätt att det inte blir mer cyklande till stan den här veckan. Och ibland är det bra att gå med cykeln som stöd. o lägga maten i cykelkorgen. Som handlats. Och i närheten av där jag bor har vi ju träningslokalen med bl.a cyklar o annat.
         Och i morgon börjar alpina-vm i St Moritz.. Och idag är det -2 C där  och mulet. Men det här med vädrets makter om inte högtryck ligger i området över alperna. Och det här med bisittarna o vädret , när det är soligt klagas det ibland på förekommande skugga. Vi får hoppas att bisittarna behöver slippa klaga på föret o vädret. Och att det kan bli snöstorm i Aperna är inget ovanligt . Och när temperaturer på markplanet kolliderar med kyla kallare uppåt. Inget som är något fenomen oavsett årstid.
 
                  Det här med det sämsta vädret på vintern när det är tö på dan eller regn kommit o det fryser till på natten . Har man varit med om många ggr. Sämre än en rejäl vinter .
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0