Det här med sydvästens återkomst.

Jaa, ja det här med sydvästen i bland annat södra Sverige som verkligen präglat vädrets makter i denna del av landet. Och mina fakta från övervägande sådana vindar som även var i stor övervikt i somras.. Har jag fakta på.
 
 
Jaa, det här med att leva i nuet men att ha fina minnen på livslinjen Från rötter till barnbarn .Imorgon fyller ett av mina många barnbarn Tåtte 14 år. Och detta foto är taget sommaren 2010 på Borgmästarholmen i Askersund då Tåtte var o hälsa på Farfar.
 
        Jaa, nu stundar en intressant helg i bland annat sportens Värld . Två vm pågår ju. Det alpina o i skidskytte . O nu börjar snart vm i längdskidåkning i Lahtis i Finland.  Bara en sån sak. 
          Livet går vidare o jag har det bra . O som vanligt tycker man att tiden går hiskeligt fort. Kanske beroende av att man har ett intressant liv ? På sin livslinje med fötterna på Jorden o armarna mot solen.
            Och det här med att leva i nuet ha fina minnen o intressanta händelser framåt att tänka på.
 Tråkigt bara med det ökande våldet i Sverige oavsett vilken kategori som står bakom av olika sorts extremism .             Och det går inte bara o fixera sig på fascism vilket ju inte gör saken bättre.
 
                  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0