Intressant artikel att läsa .Och skid-vm har inte startat särskilt bra för Sverige

 
I helgen har jag läst en artikel i min helgtidning med rubriken - Schweiz bör ses som föredöme - Och det här med fotot på min mor o hennes kusin Franz taget i början på 1920-talet Från besök där med mormor .Vars syster var gift med en man som hette Brunner i efternamn. Som sagt var det här med intresse för länder där gemensamma gener finns. Inget fel att fantisera om dom i en tillvaro som man trivs med. Och att återkomma till dom , varför inte . Är ju part i målet . :)
 
 
      Jaa, det här med fotobevis . Detta foto ttogs den 26/2 2016. Och nu är vi inne i en period med sydväst vindar o mulet väder o blåst.O plussgrader .Har inte räknat antal soldagar 2016 tills nu . Fakta finns men tänker inte lägga tid på det
 
            Vädrets makter är ochså något som intesserar mig. I nuet o dået., Det här med kall-o varmfronter o lågtrycks dansande o högtrycks lägen. Fortsatt kallt i Arktis o temperaturen sjunker i Antarktis. Där vinter är när vi har sommar. Och Reykjavik titta jag på igår - 6 C , inte så vanligt .
 
Jaa, idag är det vilodag från Vm i skidor i Lahtis.Men i morgon blir det till att bl.a följa 10 km klassiskt för damerna o 15 km för herrarna. Medaljförhoppningar. En bronsmedalj har Sverige endast kunnat uppbringa o då av Charlotte Kalla . Vad som hänt med formen på de övriga ? Ibland pratats det ju om vallningsmissar. Är väl inte hela sanningen. Men skall Charlotte ta en medalj till.?
 
              Idag tas cykeln fram igen. Ingen fara med väglaget . För stativet är det bra för mig att sadla cykeln. o trampa på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0