Jaa, det här med St Valentiné`s Day.

 
Det är bra med bevarade minnen som är påfyllda i hjärtat.- Och man samlar ju på sig under årens lopp.. Från Stenungsund sommaren .1943. Där jag var med min mormor o den söta flickan hette Sonja. 
 
 
Jaa, det här med att leva i det fögångna . Det gör man väl inte om man har många  barnbarn o det senaste några månader över ett år . Men när man kommer upp i min ålder tar man även förgående generationer in i sitt hjärta av bl.a släkten.O utan snyft. Och min Farfar fick jag  tyvärr aldrig träffa . Han dog några månader innan jag föddes . Det här är kanske ett förlovningskort.? Av en man med ett intressant liv . O med kompisar som Anders Zorn t.ex. Från tiden i Dalarna .O farfar hette Adolf o farmor Elin. Och han beskrivs som filosof med stort intresse för sång o musik.Jaa, det här med gener ?
 
 Och som beskrivits innan. Minnen från förr i tiden poppar ständigt upp. O ofta  utan vägledning av foton. Det är bara att tacka o ta emot , även i nuet.
 
Jaa, en strålande dag väntar . O denna stjärna visar sig i dag från sin bästa sida på en blå himmel. Och vad hade vi varit utan den även ovan molnen. O sen får vi väl acceptera att den lyser  över både gott o ont.
Och hjärtats slag hade nog inte uppkommit utan stjärnan solen ? Det här med självklarheter som kanske inte är så självklara ? Och nu blir det snart stan i detta strålande väder. Och igår gick det bra att cykla eftersom det inte kommit nån nederbörd som frusit till på nätterna. I mitt område. Ochså gratulerar vi Schweiz till 3 guld i alpina Vm o Slovenien till ett. Hittills. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0