Bra match av Sverige mot Danmark men nära skjuter ingen hare.

 
Jaa, när detta foto är taget vet jag ej men vad man vet är att det går att hitta både vita o gröna bilder året om på vår Jord. . Och i sammanhanget kan man då tänka på olika poler, kontinenter o Världsdelar. Som Antarktis t.ex. 
     Och fotot är retweetat från Life on Earth.Dolomites Italy.
 
 
Vad det här fotot är taget framgår inte. Men vi vet ju hur väderläget varit i södra Europa t.ex. Från Polen ända ner i Italien. Det här med var de olika kalluftsutbrotten sker o lågtrycks vandringar o högtrycks lägen. Och det här med högtryck på vintern o kylan på nätterna vid klart väder. Men Verkhoyansk i Sibirien kan det vara molningt o snöa o vara över - 20 C.. O som mest har jag genom åren noterat över - 50 C.på denna plats .
   Och ovanstående foto. är ochså från Life on Earth men plats vet ej.Fotot har texten Winter Wonderland
 
 
Jaa, det här med att ha digra fotoalbum i datan med bildbevis.Detta foto är taget den 17/1 2014 i Askersund från en motionsrunda i naturreservatet Stadsparken. Nära hembygdsgården. Och det här med minnet .  Sm på skidor  Örebro / Ånnaboda räddades ? i januari detta år av ett kalluftsutbrott oavsett konstsnö . Och som synes fick även Askersund del av de nord-nordostliga vindarna. 6-7 mil söder Ånnaboda, ca..
 
          Och det här med olika intressen på Livslinjen. Sverige gjorde en väldigt bra match mot olympiamästarna Danmark.Jaa, men brände många lägen o Danmark har ju en av världens bästa målvakter. Och Sverige har ett ungt lovande lag . Bytt ut en del äldre spelare . Det sägs ju att Danmarko Frankrike är Vm:s favoriter. Även Tyskland är högt rankat ,får titta på tabellerna idag. Dass war alles fûr heute. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0