Jaha, då var det måndag igen, o tiden går så fort.

 
Joodå. Det går  o fotografera av bilder från tv.n Det här fotot visar snötyngda granar från nån av tävlingarna i alperna . Antingen skidskytte, alpint eller längdskidor. Jaa, det här med snötillgången söderöver i Europa o södra Sverige där jag bor.. Man har ju varit med förr.
 
Idag har vi svag nordvind här nere i sydöstra Sverige o i morse var det - 6 C. Tyvärr så spås sydvästvindarna återkomma igen  med det vanliga blåsandet . Och högtryck försvinner lika fort som lågtryckena  över Norska havet börjar sin vandring över norra Sverige mot ishavet. Har skrivit noteringar ang. väder o vind hela 2016.. Därför vet jag att sydvästvindar till ca 85 % drabbat Simrishamn t.ex. Med ständig blåst av olika styrka.
Men idag lyser ju åtminstone solen ! Vackert så. O vindstilla råder
 
 
Jaa, det här med att fotografera av bilder från tv:n Skidskyttetävlingarna har ju gått i Ruhpolding i Tyskland i helgen. Vilket foto, det är nästan som man skulle tro att man är på plats. Och snöfall var det vid det här tillfället. Och snötillgången inget att klaga på.
 
 
Ett långlopp gick ochså i helgen. I italien om jag inte minns fel. Där snöa det så mycket att nåra bilder från helikoptern från loppet inte gick att få av tävlingarna . Men en o annan bild från naturen i närheten gick att få som denna. Via tv:n. Och sånt här väder önskar jag vintertid. Bl.a. för mina små barnbarns skull.
         Och det här med lagom väder i alperna . De alpina tävlingarna råkade ut för ymniga snöfall. som ställde till det för åkarna o kommentatorerna o bisittarna. Jaa, det här med lagom väder även i Sverige o vår Värld . Man har väl varit med förr, som sagt.
 
           Jaa, kl 20  spelar Sverige o Danmark i handbolls-Vm i Frankrike. O Danmark tillhör ju favoriterna i detta Vm. Som sagt det här med att ochså gilla sport, vacker musik o vackra bilder på sin livslinje. Förgyller som sagt även det min tillvaro.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0