Så här innan den inre tjänsten, veckostädningen.

 
Från igår . I stan är det inga problem att använda cykeln. Har inte kommit nått regn eller blask de senaste dagarna.Som frusit till. Och att cykla norrut en bit var inga problem.längs Kristianstadvägen.Men på hemvägen visste jag att det fanns ställen som jag fick gå med cykeln vid sidan om vägen som går vid campingen.o Tobisviksbadet in i stan.
 
Och naturligtvis är man inte så dum att man cyklar här . Detta spår av nästan ingen vinter . Och att gå en sträcka med cykeln vid sidan om. Prata om motion.
 
Jaa, innan färden åter till stan togs detta foto . Är det isflak man kan se av innanhavet the Boltic sea. från Sveriges sydöstra sida.Detta foto är alltså taget från cykelvägen. Inte långt från vårhallarna.
 
 
Och längre fram med gåendet med cykeln inte så långt från badhytterna så pulsades det ner mot havet i sanden.oh detta foto togs Jaa, de vita fläckarna o havet som fortsätter synas. Och sedan blev det mest gående till bro som går över Tommarpsån och sedan veks av mot suckarnas gång .
 
 
O på hemvägen via Brunnsparken med varor i korgen fick jag syn på denna döda fågel. En stor trut med slutna ögon. Suddigt foto men en bild av livets förgänglighet. Och kan inte vara länge sen som truten slöt ögonen.
            Och nu börjar strax dammsugandet. Till att börja med .Med parakiten Totte ibland på axeln.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0