Är född 1938 och minnen av bra o dåliga somrar o bra o dåliga vintrar.

 Återkommande foton , vadadå huvudsaken är ju motionen.. Och vädret var ju fint idag men t.o.m. Smhi har ju nämnt kylig sommar. Och spaningen i naturreservat efter bl.a bär blev inget av med igår. Dåligt väder satte P för det  Det här med kortare o längre cykelturer styr ju vädrets makter. Men det här med nyttan med att bibehålla fysiken o även då nyttan för sinnet skall ej underskattas , har man ju lärt sig av erfarenhet . Och min doktor gillar att jag gör det : Bra support.
 
 
Den här stranden i Simrishamn hur många ggr har man inte uppsökt den med kompisar o familj även i Simrishamns omgivningar . I Kyl o Baske t.ex. Det här med badande längs kusten speciellt när ostvindar råder. Från norr till söder. Men tyvärr det här är ingen ovanlig bild i år.
 
           Jaa, det här med att tittat på sport i helgen o då fästa sig speciellt vid den fantastiska Sarah Sjöström som inte är mer än snart 24.Måste ju vara en av de största sportstjärnor som Sverige haft. Och hon har ju många år kvar på arenan om inget oförutsett inträffar. De svenska damerna i EM-fotbollen blev man besviken på. Men gläder mig bl.a åt Danmarks o Nederländernas semifinalplatser. Och Frankrike o Tyskland besvikelser liksom då Sverige. Fotbolls-em är ju inte slut men snart får man i TV följa vm i friidrott från London , kul att vara " sportfåne " 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0