Det blir skrivande när andan faller på men konceptet är ej ändrat..

 
Igår i skapligt väder o inte så mycket blåst från väster så cyklades det en bit söderöver på cykelvägen mot Brantevik. Och det finns vackra vyer att titta på även åt det här hållet.
 
 
O den här rastplatsen brukar man stanna till på . O ibland bl.a prata med utländska turister sommartid naturligtvis Jaa, o det här med minnen från inlandsisen går naturligtvis att upptäcka här. ochså. O jag tänker ochså på landhöjningar o havssänkningar,o havshöjningar.
 
 
Och den här segelbåten fick jag syn på . Lugnt o stilla.  Och två som sitter o fikar  O njuter.
 
 
O som sagt det här med inlandsisen o kvarlämnade stenbumlingar. Och som påpekats innan de omfattande spåren av inlandsisen på Askersunds höjder när man motionerade där.
 
 
I dag blev det en cykelrunda på annat håll inne i stan Simrishamn. Och det här fotot är taget västerut. Jaa, det här med infall när man är ute  cyklar o ser ett motiv.
 
 
Jaa, har ju pratat om Askersunds höjder o spår av inlandsisen där vid norra Vättern. Detta foto är taget i juli  2012 från hembygdsgården som gicks igenom på bl.a motionsrundorna.Hä bra med bildbevis av alla de slag. Och enligt uppgift så fick skolbarn gå med läraren på höjderna o lära sig fakta om istiden O se följderna.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0