Det här med i fredags o den vita huvudbonaden.

 
Visst har man många barnbarn och dessa barnbarn fira studenten i fredags . Och visst var farfar ochså med på tältpartyt efteråt och även han lät sig väl smaka. Men nu är det dessa två som är huvudpersoner.
 
Och visst kramades det mycket o killen till vänster är ochså ett av barnbarnen. Liksom då killen i studentmössan. Och t.o.m. farfar var uppe på dansgolvet vid tillfälle. 
 
 
Utan att nämna några namn kan jag räkna till fem st från min stora klan. Och när tillställningen var slut för min del var kl. 24 Och hann även med att se på fotboll på kvällen inne i huset. Och det här med Sveriges 2-1 mål mot Frankrike i vm-kvalet . Oj,oj,oj, .
 
              Jaa, nu är ju tennisen i Paris slut. O Nadal vann för tionde gången. Och Simona Halep förlorafe finalen.mot en hårdslående 47 rankad tjej från Lettland , Ostapenko, 20 år gammal. Vad månde bliva ?
 
                 Vädret ja. Läser ofta ordet koeligare på den danska vädersajten . Jaa, svåslaget rekord sen mätningarna började ? Den 29/6 1947 hade Målilla + 38,0 C . Och själv har jag bra minne från varma somrar på 1940-talet utanför Hjo. I familjens sommarstuga o mycket badande i Vättern . Ostvindar . Får hoppas på nått  liknande i sommar i Simrishamn . Som jag ochså varit med om .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0