Jaa, det här med att tiden går fort, konstateras.

 
     Jaa, nu har det gått 14 dagar i kväll sen man kom hem från resan till Polen o bland annat till det fantastiska Krakow Och första natten på resan övernattade vi på detta gamla renoverade slott till hotell bl.a, i Kliczkow .Skulle t.ex kunnat bli kvar betydligt längre i Krakow , vilken fantastisk stad med gamla anor.
 
 
Jaa, vy från vardagsrummet där man bor. O visst trivs jag här ochså. Men det här med att ha många fina minnen att tänka på både från norr o söder i Sverige o utomlands. Men det finns ochså länder jag skulle kunnat bott i av olika anledningar .
            Vädret ja, nått rekord slogs ju inte i maj när det gäller värme . Det har fortfarande Kristianstad från år 1892 den 27/5. Sen hur våra förfäder haft det innan termometerns uppfinnande är en annan sak.
       Det är ju mycket torrt i markerna. Och det är gula inslag på gräsmattan utanför min uteplats .Och det är dåligt med fågellivet utanför gentemot förra året. Och även skall vi tänka på kylan i maj uppe i norra Sverige ,inte varit så kallt sen 1968.i fjälltrakterna Enl. Smhi. Och som sagt jag för protokoll  ang. vädrets makter här i Simrishamn varje morgon. Och när det gäller den 2 juni 2016 så har jag antecknat + 15 C o sol o risk för värmeåskväder  Samma temperatur idag, men mest mulet o vind skall gå över mot ost.  Helgen verkar ändå bli fin i Simrishamn , halv sol är ritad på norsk vädersajt. O åskar gör det knappt nånstans i hela Europa. Enligt Blizotnung. 
                   Jaa, det här med vädrets makter nu skall jag titta på värmerekord från juni i Sverige :) Trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0