Jaha minsann, på banan igen. Och det här med att skriva när man får lust.

 
         Det här med barnbarn Dom här pojkarna är de 3 yngsta förutom det senaste barnbarnet Ruth.Som sagt har ju förmånen att ha 11 st i olika åldrar. Från vänster har vi Kalle, Abbe o Franke. Som farfar hälsade på härom dagen. Soligt o varmt var det då . 
 
Och idag företogs en cykeltur runt staden med bl.a inlämning av V-75 tips till midnattstravet i Boden. Det här svanparet är ju välbekant. Och dom är ju vana med liv o rörelse på cykelbanan alldeles inpå Och idag var dom mycket uppvaktade men inga ungar syntes till . Har parningen kommit till senare i år ? Och bröd blev dom matade med därav alla andra fåglar.
 
Det här är ett välkänt motiv från hamnen i Simrishamn vid Östersjön/ Boltic Sea men det här med ett innanhav skall ej glömmas. När man cyklade ut idag kom en kylig regnskur som jag stod och tittade på under regnskydd på mack.Men sen kom solen fram o värmde. Och nu får vi se om det här med högtryck o senare ostvindar slår in i en prognos från vädersajt.
 
Och min vurm för många andra vackra länder håller i sig. Detta vackra foto är retweetat från Discover Slovenia , Bled island. Jaa, Slovenien ochså det ett katolskt land som t.ex. Polen.o Kroatien.
 
             Jaa, dass war alles für heute. Och Tyskland är ju inte så länge sen som jag åkte igenom när jag besökte Polen . Ochså två länder med fin natur.o vackra slott o högsäten .
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0