Det känns nästan som man har abstinens...:)

 
Jaa, det här fotot är taget för nästan exakt ett år sen. 18/ 3.Och idag för ett år sen var det + 4 C västlig vind blåsigt o molnigt .Och idag var det i morse + 3 C sydvästlig vind o blåsigt o mulet.
      Jaa, så är det ju. Nu är ju vinteridrotten när det gäller Vm o Världscuper slut.Och  högtidstunderna framför TV:n slut.Och det här med Sveriges insatser. Räcker väl med att säga att Sverige inte har sån bredd längre som förr. Och det här med herrarnas återväxt o damernas i det alpina t.ex.Stina Nilsson o Charlotte Kalla skall nämnas och damernas bredd o återväxt när det gäller sprint, glädjande Jaa, vi får se om OS nästa år kan gå bättre.?
 
Vädrets makter våren sägs ju ha kommit här i södern. Om solen lyser när man går ut. Men i blåst o mulet o skugga o den fiktiva känslan. Är fortsatt kallt i Arktis. Alaska, norra Canada o Grönland. O i Antarktis sjunker ju temperaturen fortsatt av naturliga skäl. Och i Verkhoyansk i Sibirien är det inte så kallt som på Alaska t.ex.
 
 
Jag har ju tittat på vintersport i helgen , skidskytte o längskidor från Quebec o Oslo med god snötillgång.Och i Quebec gick ju tävlingarna mitt in i stan Och Holmenkollen känner väl alla till.. Och där har jag promenerat med en kompis när det var vår. Och vilken utsikt över Oslo.
     Ovanstående foto är från Feeel Slovenia från Planica. Som sagt jag är förtjust i både vackra vita o gröna bilder.
'
 
Och detta foto har jag fått från Igslovenia . Visar ett område som heter Kredarcia..
         Har ju inga fritidsproblem precis . Och ju närmare ordentlig vår det kommer desto mer egna foton.
Och den här duvan, duvorna höll till ganska mycket på min terrass Och nånstans ovanför takrännan Få se  om dom kommer igen. Och nu blir det snart en cykeltur som avslutas med handlande.
            Och det här med upplopp, stenkastning o kravaller i Sverige . Blir 79 år i Juli Och har aldrig läst om så mycket olika elände i Sverige under årens lopp. Och det här med t.ex. politikers dåliga pålästhet om Sunni kontra Shia o etniska gruppers syn på varandra.T.ex. Araber o Afghaner. Och det här med utropande av Arabisk vår sen kriget i Libyen slutfördes. Hur accelererade inte flyktingströmmen o våldet efter det årtalet. Till förfång för mänskligheten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0