Det här med rönnbär o det här om det blir gott om dom ?

 
Hörde man förr åtminstone att om det blir rilkligt med rönnbär så skulle det bli en sträng vinter, från Bondepraktikan ?  Det här inte ett foto som jag tagit utan fått det på nätet . Vädrets makter ja. Nu är det minusi i Arktis o Antarktis. Nord östra Canada, Grönland utom södra o i Verkhojansk i Sibirien o nollgradigt på Alaska.
       Är intresserad av vädrets makter nu o förr. O det här med kalluftsutbrott kommande vinter ? O från var ?
 
Jaa, det här är ett foto från Schweiz . Ett av flera länder som jag är intresserad av . Fått från Swiss Bliss Travel.Ja, jag känner till min ålder men det här med att känna feeling för. olika länder Inget nytt under solen.
 
                Har fått det här på nätet ochså . Och det visar Matterhorn i Schweiz.  
 
Och det här har jag visat förr . Från Grindelwald i Schweiz. Ett fantastiskt foto ! Det här med sug ens äventyrlystnad får .
 
 
Jaa, det här med Grindelwald . O på 1920 talet då min mormor besökte sin syster och dom åkte till pensionat / hotell i Grindelwald . Om min mor var med då vet jag inte 
 
Jaa, det här fotot har jag visat förr . O det visar min mor o hennes kusin o då från besök i Schweiz. O kusinen hade namnet Franz Brunner. Jaa, lägg märke till min mors bruna färg. Sommartid i Schweiz antagligen ? Men hon kunde ju fått färgen innan, inte mycket sol som behövdes där inte. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0