Jaha minsann , dåligt väder idag o en titt in på bloggen.

 
Jaa, förfäderna tog ju oss upp till nordliga europa. o det här med fyra årstider kan man ju inte göra mycket åt.
Detta foto togs häromdagen o det här med vackra vackra färger på hösten är ju populärt att prata om . Och det skall bli intressant o se vad vädrets makter hittar på i höst o vinter 
 
 
 
Och som vanligt vid denna tiden börjar kalla platser i Världen att följas . Och var dessa platser ligger .tr i Arktis o en i Antarktis. Grise fiord har idag -10 C, Hall Land -14 , Verkhojansk - 3 o Mc Murdo stn -  31. Jaa tiden går ju väldigt fort bara att konstatera. 
 
För några dar sen företogs en cykeltur i skapligt väder söderut mot målet Gislövs Stjärna. Och här har vi detta foto 
 
 
       Inte så långt från målet togs detta foto. Och cykelfärden gick via cykelbana längs kusten o sen via Brantevik cykelväg lite längre upp mot Skillinge. 
 
 
Det här med sydostkusten Inget dumt foto det här heller. Kom o tänka på om jag inte skrivit om denna färd innan, Skit detsamma . 
 
 
Jaa,sen vek jag av mot Gislövs Stjärna Där man varit åtskilliga ggr när det begav sig då det fanns ett ställe för mat o dryck o spel o dans. Jaa, det var då det . På den gamla goda tiden som det heter..Och härifrån vändes på kuttingen o det cyklades samma väg hem till hemmet i Simrishamn.
 
 
Det här med fotobevis sen förr som ochså ger positiva tankar . Foto från boulegänget i Askersund 2/10 2012 .
 
 
Det här fotot fick jag från Earth Pics häromdagen . Snow Cabin in the alps Switzerland. Det här med vädrets makter . O hur det kan se ut i det vackra Schweiz. Jaa, har tyvärr aldrig varit i Schweiz. Men min mor o mormor var där ibland o hälsade på mormors syster som var gift med en man som hette Brunner o min mors kusin hette Franz.  Konstateras Liksom att Schweiz är ett spännande land med sina kantoner.
          Nää, hade inte redovisat dessa foton innan .
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0